5 Ağustos 2014 Salı

Etkinlik | Son Zamanlarda Herkese Önerdiğiniz Kitaplar



    Etkinlik Kristal Kitap tarafından oluşturulmuş ve bu etkinlik  ilk etkinliğim alma özelliğini de taşımakta. Tahmin edersiniz, değeri büyük olan bir etkinlik benim için.
   
    Şimdi postun konusuna dönersek "Son Zamanlarda  Herkese Önerdiğim Kitaplar" a şöyle bir göz atalım. Yorumları için kitap veya seri adlarının üzerine tıklayabilirsiniz :D



Bu seriyi gerçekten çok seviyorum. Anlatamam yani o derece. Kitap okuyan-okumayan herkese anlatıp, okusun diye şiddetle direttiğim bir seridir. Serinin kitaplarına sıralarsak; Melez, Safkan, Tanrı, Apollyon ve kapağını her gördüğümde aşık olduğum Avcı. Aslında kitapların tamamının kapakları çok güzel ama Avcı ayrı bir aşk benim için. 


Serinin ilk kitabı Yüz Bin Krallık üzerimde öyle bir etki bırakmıştı ki serinin ikinci kitabına ya da başka bir kitaba başlamayı reddetmiştim. Etkiyi üzerimden atmak için kendimi dizilere vermiştim ki hiç bir sonuç alamayınca yeniden kitaplara dönmüş araya başka kitaplar koyarak ikinci kitaba başlamayı reddetmiştim. Ama okuduktan sonra anladım ki Parçalanmış Krallıkları ertelemekle büyük hata etmişim. Her ne kadar Yüz Bin Krallık kadar olmasa da o da çok güzel bir kitaptı. Serinin ülkemizde iki kitabı çıktı. Üçüncüsünü DEX ne zaman çıkarır bilmiyorum ama umarım en kısa zamanda gerçekleşir.


Düşüş Serisi-Lauren Kate
Her ne kadar daha iki kitabını okumuş olsam da gönlümde tahtın yanında yerini aldı bile. Kurguda klişe kaçan yerler her ne kadar olsa da yazarın anlatımı çok sürükleyiciydi. Serinin kitapları; Düşüş, AzapAşka Düşüş, Vurgun.

Ölümcül Merhamet-Robin LaFevers
Kitap aslında bir seri ama 2.sinin çıkacağından artık umudum yok. Serinin adı da Ölümün Hizmetkarları ve toplam üç kitaptan oluşuyor. Umarım DEX unutmaz bu seriyi çünkü gerçekten çok iyi bir kitaptı. Her şey tadında bırakılmış, hiç bir şey abartılmamış ve bol entrikalı güçlü bir kadın karakterin anlattığı harika bir kitap. 

Bridgerton Serisi-Julia Quinn
Bu seriyi psikopatça tarihi aşk okusun okumasın önüme gelen tavsiye ediyorum çünkü ilk tarihi aşk romanım bu seridendi. Kütüphaneden aldığım serinin üçüncü kitabı Son Söz Aşkın'la başlamıştım seriye tabi bu bayağı uzun zaman önceydi. Bu kadar çok kitap okumuyordum ve seri olduğundan bile bihaberdim. Bu sene seriye devam etme kararı aldım ve dördüncü kitabı Rüyalar Gerçek Olsa ile seriye devam ettim. En kısa zamanda tüm kitapları okumayı planlıyorum. Serinin tüm kitapları; Yüreğe Söz Geçmiyor, En Çok Beni Sev, Son Söz Aşkın, Rüyalar Gerçek Olsa, Sonsuz Sevgilerimle, Sana Muhtacım, Öpüşünde Saklı,  Biz Evleniyoruz.




Bu arada Sade ve Derin adlı blogun sahibi olan deeptone'a bir kez daha çok teşekkür etsem beni döver mi? :DD

17 yorum:

  1. Düşüş serisi gerçekten güzel fakat final kitabı beklediğim gibi çıkmadı benim. :( Diğer kitapların yanında fazla sönük kalmıştı.

    Bridgerton Serisine de bayılıyorum. Bu kadar eğlenceli bir aile daha yoktur muhakkak. :D İlk Anthony'nin hikayesini okumuştum. Onu okuduktan sonra ısrarla diğer kitaplarını uzun bir süre okumadım serinin. Kesin bu kadar güzel değildir bu kadar eğlenceli değildir hayal kırıklığına uğrarım en iyisi hiç başlamayım diye diretmiştim anlamsız saçma bir sebeple. :D Sonra ne olduysa okudum hepsini ama hala daha Anthony'nin kitabı benim için çok başka. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kargo bugün geldiği için daha Azap'tan ileri gidemedim ama elimdeki kitap biter bitmez Tutku'ya başlayacağım :D
      Bridgerton serisinde de benim gözümde Benedict bir başka :D ve aileleri gerçekten hayranlık uyandırıcı. :DD

      Sil
  2. ne güzeeel. okurum yaaa :) melezden başlıyim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Şimdiden yorumun için heyecanlandım bak :D

      Sil
  3. Deep haber verdi. Geldim. Yeni blogerimiz. Her şey sizin için güzel olsun.

    YanıtlaSil
  4. ama sen de çok çok tatlısın işteeeee beeee :)

    YanıtlaSil
  5. ama bak bende bi mimin vaaar hem de kitaplaaar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. daha yeni gördüm. Hemen okudum :DD sonrada yorumumu bıraktım :))

      Sil
  6. bi kitaplı mimin daa olduuuu :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Pc başına oturur oturmaz ilk işim blogunu açıp bakmak oluyor zaten. Kim mimlemiş, ne cevap vermiş, yeni post yayınlamış mı diye.

      Sil
  7. bridgerton serisi!!!! o benim canım serilerimden biridir :) Colin olsun,Anthony olsun,Benedic olsun,Daphe olsun hepsinii çokkk seviyorum ya :)
    Düşüş serisinin de ilk 2 kitabı iyiydi de sonradan sıktı beni.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bridgerton ailesi. Tam özenmelik aile :)) Seriyi tamamlamak için can atıyorum :DD
      Düşüş serisi için de çok kişi aynı şeyi söyledi. Bu kadar heyecanla başlamasam mı acaba?

      Sil
  8. Melek Sözleşmeleri'nin ilk kitabı iyiydi de diğerlerinde bozdu bence ve seriyi bitirmedim.
    Millennium üçlemesi, Talihsiz Serüvenler Dizisi çok iyiler. Millennium bir efsane.
    Burayı sevdim, kitaplarla olan her şeyi sevdiğim gibi... ben de bloguma beklerim esra hanım, sevgiler... :) :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ah keşke bitirseydin Mmelez Sözleşmelerini :DD Millennium Üçlemesine de bir ara başlamıştım ama bir türlü devam kitaplarını okuyamadım en kısa zamanda okurum herhalde :DD :)) Blogunuza da baktım, çok sevdim :))

      Sil
  9. deep bu da senin mi acaba :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. blog muuu. esra ünal adlı arkadaşın işteee :)

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...