16 Haziran 2016 Perşembe

Kitap Alışverişi #6



    Merhabalar. Nasılsınız? Ben iyiyim. Yarın karne falan alacağız. Daha sonra zaten başlamış olan yaz tatilim resmiyete kavuşmuş olacak. 
     Aslında alışverişi geçen hafta yaptım ama baya bir ertelendi girmesi. Bahane yok. Tamamen benim tembelliğimden. 
     Bu seferki alışverişimi Okuoku'dan yaptım. Biraz geç ulaştı elime ama tamamen Dahiler ve Mektupları adlı bir kitap yüzünden. Tedarik edilmesi birkaç gün sürdü. Kargoya verildikten bir gün sonra da hemen ulaştı elime. 
     Okuokuda yine güzel indirimler var. Pegasus'ta %35 indirimi var ve tabi ki 9.90 kampanyası. Güzel kitaplar var. Yakın zamanda sipariş vermek gibi bir düşünceniz varsa bakmanızı tavsiye ederim. 
     Yalnızca elime gelen kampanyalı kitaplarda bazı hasarlar vardı. Detayı zaten aşağıda yazacağım ama 3 kitabın sırt kısmında incecik beyaz çizikler vardı, neyse ki biraz uğraşınca çıktılar. Neyse hadi alışverişe geçelim.



1.Ateşten Nehirler -Patrick  Carman (Atherton II)
Ben bunun ilk kitabını seneler önce okumuştum. Gerçekten çok uzun süre önce. Ama hala olay capcanlı aklımda. Gezinirken aklıma geldi, hemen attım sepete.

2. Demir Kraliçe- Julie Kagawa (Demir Periler III)
İndirimdeyken kaçırmak istemedim. Bu Megan'nın azından anlatılan son kitap. Dördüncü kitap Ash'in ağzından anlatılıyor. Eğer bunu beğenirsem Demir Şövalye'yi öyle alırım dedim.

3. Incarceron- Catherine Fisher
Yine gezinirken denk geldim. Hakkında da baya olumlu yorum vardı. Konusu da hoşuma gitti. Attım bende sepete.

4.Sapphique-Catherine Fisher
Incarceron'nun ikinci kitabı. Bu arada yukarıda bahsettiğim sorun Incareceron ve Sapphique'deydi. Dediğim gibi biraz uğraşınca çıktılar şu an bir şey yok. 

5.Sineklerin Tanrısı- William Golding
Kitap zaten listemdeydi. Felsefe dersinde de adı geçince iyice merak etmeye başlamıştım kitabı. Yaz bitmeden kesinlikle okuyacaklarım arasında.

6.  Dahiler ve Mektupları- Kolektif
Son zamanlarda büyük isimlerle ilgili kitaplar, yazılar okumaya bayılıyorum. Deep'in blogunda Van Gogh'la ilgili bir kitap gördüm. Sonraki alışverişimde onu da alacağım. Neyse. Kitabı Kitap Eylemi'nde Dahiler ve Veda Mektupları olarak görmüştüm, siparişi verirken de öyleydi. Elime Dahiler ve Mektupları olarak ulaştı. İçini karıştırınca, veda mektupları, ilginç ölümleri, son sözleri gibi bölümler vardı. Editörüne falan baktım onlarda aynıydı. Bu yüzden de sorun etmedim. Yeni basımı falan sanırım. 

7.Kurtlara Söyle Eve Döndüm- Carol  Rifka Brunt
Hakkında o kadar çok güzel yorum duydum ve okudum ki anlatamam. Konusu da baya ilgimi çekti. Okuoku da 7.90'a satılıyor. Buradan verdiğim her siparişte alacağım diyorum ama her seferinde bir şey oluyordu ve sonrakine kalıyordu. Bu sefer alıyorum dedim ve aldım. :D Ama yukarıda bahsettiğim sorun burada da vardı. Bunda birazcık kaldı ama gözümü çokta rahatsız etmiyor. Bir de -fotoğraftan da görüldüğü üzere- sırtının tepesine ufak bir beyazlık var. Orada çok beyaz çıkmış, normalde o kadar değil, daha şeffaf duruyor. Çok rahatsız edici olmadığı için de sorun etmedim. :D
(Bunu yazarken kitabı biraz daha kurcaladım ve tepesinde ki beyaz kısım çıkardım. Böyle mumsu bir yapısı var ne olduğunu anlamadım.)


     Alışverişim bu kadardı. Hepsini okumak için can atıyorum. Kendinize iyi bakın.
    Görüşürüz!

10 yorum:

  1. Sineklerin Tanrısı kitabına bloggerlar okuma etkinliği düzenleyecektik ama ayarlayamadık henüz. Kitap benim de okuma listemde ve çok merak ediyorum.

    Dahiler ve Mektupları kitabı ilgimi çekti. Eğer yorumun iyi olursa okumak isterim. Keyifli okumalar :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sineklerin Tanrısı'nı bende çok merak ediyorum :)
      Dahiler ve Mektupları'nı çok sevecekmişim gibi hissediyorum :D

      Sil
  2. ilk dört kitap okuyunca söle nasıl acabaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Incarceron'u okudum ya çok güzeldi. Kurgusu falan çok hoşuma gitti. :D

      Sil
  3. İncarceron konusu olarak çok farklı ama ikinci kitabın sonunu yeterli bulmamıştım ben. Bakalım sen beğenecek misin :) İyi okumalar :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İlk kitabı bitirdim, ikinci kitaba başlayacağım. Ya inşallah dediğin gibi değildir, ilk kitabı çok beğendim, hayal kırıklığına uğramak istemiyorum ya. :)

      Sil
  4. ooo bu postu gireli ne kaa olmuş , nerelerdesin bakalım :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genel olarak ders kitaplarımın arasında yok oluyorum :D
      Ama yenisini az önce girdim! :D

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...