9 Ağustos 2015 Pazar

Ay Sonu-Temmuz



    Merhabalar :) Temmuz biteli 9 gün oluyor ve ben daha yeni yazıyorum, bravo bana.  Kendimi kampa soktum ve 11.sınıf başlamadan tüm eksiklerimi kapatıyorum. Bu durumda kitap okusam dahi yorumunu girmem biraz zor olur ama şöyle bir şey de var ki, okumuyorum. Ne herhangi bir blog okuyorum, ne de blog giriyorum. Bilgisayarla aramı baya açtım ama sosyal yaşantımı hala zinde tutuyorum, o kısımda sorun yok :) Bilgisayarı ise anime izlemek için açarsam açıyorum, o kadar.Peki bugün ne oldu da bloga girdim? Bugün motivasyonumu düşürecek birkaç bir şey oldu. 0 istekle ders başına oturunca dedim 'Esra verimsiz geçecek zaten hiç başlama derse, gir bir bloga bak'. Yani saksı faşan düşmedi :) Dün gece Vurgun'a başladım salıya kadar bitirme hedefindeyim.

   Her neyse gelelim Temmuz'a



  Üç tane kitap okudum;

  1. Direniş- Jennifer L. Armentrout (Yorumu)
  2. Dönüşüm- Franz Kafka
  3. Trendeki Kız- Paula Hawkins (Yorumu)
 
 Diziler/ Animeler
  1. Teen Wolf 
  2. Under the Dome
  3. Noragami
Filmler;
  1. X-Men Serisi (Tüm serinin adını yazmaya üşendim açıkçası)
  2. Easy  A


 Temmuz ayı anlaşıldığı gibi vasat geçti.
 Şimdi belki film veya anime izlerim, belki kitap okurum hiç bilmiyorum açıkçası. Hiç bir şey yapmak istemediğim anlardayım ya :D Ama buraya yazınca daha iyi hissettim :DD Bu arada salı günü de Okuma Şenliği raporunu gireceğim. Hepinize iyi günler! :)

2 yorum:

  1. heeey tamam bak en önemlisi dersler tamam mııı. ama bak arada meraba de olur mu bak noluuur :) bi deee son yazımı gördün mü yaaaa :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. tamamdır :) uzun süre girmemezlik yapmıyorum zaten ya insan özlüyor :) Okumam mı, okumam mııııııııııı :D Çok sevindim ya hayırlı uğurlu olsun :DD

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...