30 Nisan 2015 Perşembe

Neler Okudum?



      Merhabaaaaaa. 3 aydır yoktum biliyorum. Büyük ihtimalle okullar kapanana kadar yine bir ara vereceğim. Yeni yıl hedeflerimin ilk maddesini böylece çiğnemiş oldum :(  Bu durumdan gerçekten bende memnun değilim. Çok boş kalmasın diye 'Ay  Sonu' postu yapalım dedim okumuyorum ki postu yayınlayabileyim. Son haftalarda okumaya başladım. Şu 'Okuyamama Sendromu' oldu sanırım bende de :DD. Gerçi bu bir bahane. Kitap okuyabilsem bile büyük ihtimalle yorum girmezdim. Üşenirdim. 
   
   Bu postu neye borçlu olduğumuzu anlatayım. Tatile. Bizim okulun hemen dibinde orta okul var. E bugün TEOG da var. Bizim okuluda tatil ettiler dolayısıyla :) Bu arada TEOG'a giren herkese başarılar. 


  Her neyse postun ilk amacı neler yaptığımı anlatmaktı. İkinci amacı ise özür dilemek. Baya uzun zamandır yoktum. Bir de her hafta yorum girerim diyordum. Yani öncelikle sizden özür diliyorum. Bir de amaçlarımı gerçekleştirmediğim için kendimden. 

  Üçüncü amacı ise yokken neler okuduğumdan kısaca bahsetmek. Şimdi şok edici bir haber veriyorum. Ocak ayından beri sadece ve sadece 10 kitap okumuşum! ON! On! On nedir ya. Bunlardan sadece 2 tanesinin yorumunu girmişim. 1 tanesinden de okudum diye 'Ay Sonu' postunda haber vermişim. Bu kadar.

  Geriye kalan 7 kitap ise;

  1. Sessiz İntikam- Laura London
  2. Aşka Düşüş- Lauren Kate
  3. Kiralık Konak- Yakup Kadri Karaosmanoğlu
  4. Korku Vadisi- Sir Arthur Conan Doyle
  5. Duman Ve Kemiğin Kızı- Laini Taylor
  6. Kıyamet Sonrası- Susan Ee
  7. Aşk Bir Masalmış Derken- Cindi Madsen

   Durum böyle işte.

3 yorum:

  1. Merhaba :) Hoşgeldin :) Takibe aldım :)))

    YanıtlaSil
  2. oleeeey olsuuun seni görmek ne güzel kiiii :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ayyy senidee :) Uzun zaman ara verince insan özlüyor :))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...