5 Ekim 2014 Pazar

Book Challenge Tag



   Herkese Merhabalar!! Öncelikle hepinize İyi Bayramlar. Biraz geç oldu sanki ama geç olsun da güç olmasın değil mi?
   Gelelim Tag'ımıza. Naz'lı kitaplık ve Kristal Kitap beni mimlemişler. Teşekkür ederim ^_^

   Kristal Kitap mangalar üzerinden gitmiş. Anime izlemeye bayılırım ama okuduğum manga sayısı bir ile sınırlıyken -ki bilgisayardan okuduğum için sıkılıp bırakmıştım-  bende Nazlı Kitaplık gibi kitaplar üzerinden gideceğim. Ama şunu söylemeliyim ki Vampire Knight 2.sezonun ötesine geçemediği için ve ben senelerdir onun 3. sezonunun gelmesini beklemekten sıkıldığım için Kadıköy'ü talan edip mangasını almayı planlıyorum. Neden bu kadar beklettiğimi sormayın bende bilmiyorum :D 

    Bu kadar gevezelikten sonra buyurun cevaplara :)))



1. İlk Hayranlığım: Lodos Yolcuları- Sevim Ak




İlk hayranlık diyince gözümün önünde Edward gelip geçti bir an. Sonra aklıma geldi benim ilk hayranlığım Alacakaranlık değil Sevim Ak'tan Lodos Yolcuları. Daha sonrasında kadının elime geçen her kitabının  okumuştum.



2. Favori Serim: Melez Sözleşmeleri



 Blogumu takip edipte bilmeyeniniz yoktur herhalde Melez Sözleşmeleri'ni ne kadar çok sevdiğimi. Bilmiyorsanız da öğrendiniz artık :) 





3. Favori Kitabım: Sir Arthur Conan Doyla- Sır Perdesi Aralanıyor Kızıl Dosya


 Bu nasıl bir kategoridir böyle? Seçerken işkence çektim bildiğiniz. Aynen böyleydim: " Yüz Bin Krallık'ı yazayım sonra yok John Green daha iyidir, Ölümcül Kaçış'ta çok güzeldi ama yok yok John Green daha iyi ama bu sefer Jennifer'e ihanet ediyorum..." En sonunda Sherlock okurken nasıl tüylerimin diken diken olduğu aklıma geldi ve Sır Perdesi Aralanıyor Kızıl Dosya'yı seçtim. Gerçekten çok güzel bir kitaptı. En yakın zamanda da yorumu gelecek.






4. Favori Erkek Karakterim: Zero-Vampire Knight/ Seth- Melez Sözleşmeleri

  Az önceki kategori için işkencemi demiştim? O işkence ise bu nedir? Ben nasıl seçeceğim şimdi? Seth, Daemon, Puck, Nahadoth, Raffe... Ayh daralıyorum. İlk aklıma gelen Seth idi. O zaman Seth'i seçiyorum. Melez Sözleşmeleri.
  Kristal Kitap mangalardan da seçmişti. Vampire Knight hem ilk mangam hem de ilk animem. İlk anime aşkımda o anime/mangadan tahmin edersiniz ki. Ve o kişi... Zero!! 
  Bir karakter seçmemiz gerek kabul ama Zero'yu katma şansım varken seçmemezlik yapamazdım :) Fotoğraftaki de Zero. Mangasından :)


5. Favori Kadın Karakterim: Melez Sözleşmeleri-Alex
  Alex'in yeri doldurulamaz bir kere. Orası kesin. Jen'in yazdığı tüm karakterleri severim. (Sidney'i çok sevmemiştim gerçi ama olsun) Ama Alex ayrı. 


6. Favori Okuma Saatim: Her An



 Öyle belirli bir zamanım yok kitap okumak için. Her an okurum. 
  Bu arada fotoğraf Kristal Kitap'tan. 






     Yine çok eğlenceli bir mim! Dün yazmaya başlamıştım ama bilgisayarım bana ufak sorunlar çıkardı ve benim birkaç programı güncellemem gerektiğini anlamam bugüne kadar sürdü. -_- Utanç verici. Geciktirdiğim için özür dilerim :))
      20 kişiyi etiketlemem gerekiyormuş. 20 tane bu mimi yapmayan blogger bulabileceğimi sanmıyorum ama bir bakalım :)) Biraz Kristal Kitap'tan ve Naz'lı Kitaplık'tan kopya çekerek tamamlamaya çalışacağım :)

1. Çiğdem Akkaya
2. Okumadan Hayat Mı Geçermiş? İlle kitap, İlle kitap!- İnci 
3. Sade ve Derin- DeepTone (Her mime etiketleyeceğim seni :D)
4. İki Kızın Kitaplığı- Zeynep
5. İki Kızın Kitaplığı- Elif
6. Mavi'nin Kitapları
7. Kitap Keyfim
8. Kitap Okuyan Solucan
9. Tozlu Kitaplık- Aslı Seymen
10. Tozlu Kitaplık- Leyla Seymen
11. Nora'nın Kitaplığı
12. Fuşyamsı Düşünceler
13. Kitap Kurdunun Düşünceleri
14. Kitap Tanrıçası

İki Kızın Kitaplığı'nda ve Tozlu Kitaplık'ta yaptığım gibi aynı blogdan iki kişiyi etikeleyince bir sorun oluyorsa lütfen söyleyin :) Umarım olmuyorudur. Kalan 6 kişiyi farklı sosyal ağlardan tamamlamaya çalışacağım :D



12 yorum:

  1. oleeeeey gelcem yineeee. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hahah :) Tamam bekliyorum ^_^ :DD

      Sil
    2. seni görmek ne güzel. iyi bayramlar iyi tatiller. umarım sen de benim gibi bol film bol kitapla geçiriyon bayramı. :)

      Sil
    3. İyi bayramlaaaaar :)) Bol ödev, dizi ve kitap diyelim biz ona :DD Güzel geçsin bayramın :))

      Sil
  2. Zeroooo ay sevmekle sevmemek arasında kaldım ben o karakteri. Ben daha çok Kanameciyim sanırım. :D Eğlenceli bi yazı olmuş. ^_^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Beyaz saçlıları görünce dayanamıyorum ya :)) Bide birazcık reddedilen taraf olunca dedim ben seni severim :)) Kaname'ye de laf söyletmem ama :) Seviyorum ama Zero kadar değil :D

      Sil
  3. Teşekkürler mim için.Keşke haber verseydin.Okumasam kaçırıyordum. :) Harika olmuş.Hemen biz de yaparız Leyla'yla. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aaa! Ben bayram postuna yorum attım sanıyorum. Atmamış mıyım? Özür dilerim :/ :( :))

      Sil
    2. Olsun canım, haberimiz oldu sonuçta. :)

      Sil
  4. gördün müüüüü son yazımııııı :))))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yok daha yeni girdim hemen bakıyorum :)) Ama ben sondan başlıyorum okumaya ya, yazma sırana göre yani :) Önce okuyamadığım yazılarını okuyayım hemen ona da geliyorum :)))

      Sil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...