16 Nisan 2016 Cumartesi

Mim| Yak, Yeniden Yaz, Tekrar Oku




   Merhabalaar. Periodic Library beni çok güzel bir mime mimlemiş. Ben yaparken gerçekten çok eğlendim. Umarım okurken sizde çok eğlenirsiniz :D Ama bu mimin bazı kuralları var. Önce onları vereyim sonra da benim neler yaptığıma bakalım :D

   

Kurallar

  1. Rastgele okumuş olduğun 3 kitap seç.
  2. Seçtiğin kitaplardan hangisini yakacağına, yeniden yazacağına ve tekrar okuyacağına karar ver.
  3. En az 3 tur tamamlayana kadar devam et.

   Ben seçerken goodreads'tan read kısmını açtım. Rastgele numaralar seçtim ve oradan denk gelen kitapları yazdım. Sadece 3.tura azıcık müdahale ettim, ilk turdaki kitabı seçerken yanlış saymışım, çakışma oldu 3.turla bende gönlümden geçeni seçtim :D


1.Tur



Tekrar Oku: Amnezi - Çok güzel bir kitaptı. Karakterleri olsun, konusu olsun her şeyiyle çok beğenmiştim. Seçmek hiç zor olmadı. Direk ben bunu yeniden okurum diye balıklama atladım :D

Yeniden Yaz: Devrimin Kızı- Ya bazı saçmalıklar ve Ivy'nin davranışlarında itici bulduğum yerler vardı bir kere bunları değiştiririm bir de sonunu değiştiririm. Ne yaparım hiç bir fikrim yok ama sonunu sevmiyorum.

Yak: İntikam- Okurken bu kitabı nasıl da sevmediğimi hatırlıyorum. Çok zorlama bir kitaptı. Bunu seçerken de hiç zorlanmadım.


2.Tur


Tekrar Oku: Duman ve Kemiğin Kızı - Ya ben bu kitabı okudum, sevdim de ama nedense çok az hatırlıyorum. Aslında konusu da gayet orijinal. Bu yüzden tekrar okuyacağım.

Yeniden Yaz: Siluet - Bunun tekrardan yazmak istediğim yanı yok aslında tekrardan okuyabilirim ama Duman ve Kemiğin Kızı'nı buraya yazamazdım. Yeniden yaz grubuna dahil etmemin temel nedeni bu. Ama illaki yeniden yazacaksam daha çok Doctor Who havası verdirtecek bir şeyler ekleyebilirdim. 

Yak: Camlar Şehri - Herhalde bu turda üzerinde en az düşündüğüm bu oldu. Çünkü bu seriyi sevmiyorum. 


3.Tur


Tekrar Oku: Efsane - Efsane'yi çok sevdiğimden değil de değiştirecek bir şeyim olmadığından seçtim aslında. Seviyorum ama tekrar okuyacak kadar çok değil ancak Demir Kral'da değiştirmek istediklerim var o yüzden sen buraya Efsane.

Yeniden Yaz- Demir Kral - Puck acı çekmesin isterdim veya Ash'e daha çok ısınayım ve Puck'un acısı çok da umurumda olmasın. Puck'a kıyamam ya.

Yak: Direniş - Yak gitsin. Bu seriyi de öyle çok sevmiyorum.


   Dediğim gibi yaparken çok eğlendim, umarım sizde okurken eğlenmişsinizdir :D Gelelim benim mimlediklerime; Bir Gencin Kitaplığı, Kitap Eylemi, Minerva'dan Notlar, Dreamland Günlükleri ve de Tozlu Kitaplık. Her birinizin cevaplarını merakla bekliyorum! Ayrıca yapmak isteyenler mutlaka yapsınlar cidden çok eğlenceli bir mim. 
   
   Kendinize çok iyi bakın. Görüşürüz! ^_^ 



9 yorum:

  1. aldım, teşekkür ederim düşündüğün için , zaman veremiyorum ama en kısa sürede yapmaya çalışacağım.Bloguma yazdığın yoruma yapınca cevap yazacağım , çünkü cevapsız durduğu zaman hatırlatma gibi oluyor , kusura bakma olur mu?

    YanıtlaSil
  2. Ya yok ne kusuru :)
    Müsait olduğun bir zamanda yap rahat rahat :DDD Bekliyorum cevaplarını :D

    YanıtlaSil
  3. Yanlış hatırlamıyorsan birkaç ay önce okuyamama durumuna girdiğimde Amneziyi okumayı denemiştim ama 2-3 sayfa sonra bırakmıştım. Böyle kitapları heba edince çok kızıyorum kendime. Madem sen tekrar okuyacak kadar seviyorsun o zaman ben de bir tekrar şansımı deneyeceğim :D
    Etkinliğe katıldığın için tekrardan teşekkür ederim ^____^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim ^_^
      Amneziye kesinlikle bir şans daha vermelisin :D

      Sil
  4. Gerçekten çok eğlenceli bir mim olmuş bende yapayım bunu ellerine sağlık ^.^

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Baya eğlenceliydi :D
      Cevaplarını bekliyorum! :DD

      Sil
  5. Lüx Serisi bayağı insanları ikiye ayırmış durumda sanırım çok seven de görüyorum hiç sevmeyen de :D Mim için teşekkür ederim, hemen yapıyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben sevmeyen gruptanım ya :/ :D
      Cevaplarını merakla bekliyorum :D

      Sil
  6. Çoğunu okumadım. P.C. Cast biliyorum ama. :)


    Ben de beklerim, sevgiler! :)

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...