20 Ocak 2016 Çarşamba

Kitap Alışverişi #5



     Merhabalaaaaar :D Bir kitap alışverişiyle karşınızdayım. Favorilerim bu yazılar yeminlen. Alışverişim ufak mufak oldu ama hepsini kucaklayıp bir daha bırakmayasım var. 
     
     Kargo geleli çok olmadı. Bir kaç saat falan olmuştur herhalde. Yine babil.com'dan yaptım alışverişimi. Gayet memnun kaldım. Verdikleri hediyelere harbiden bayılıyorum biraz sonra göreceksiniz sizde, şahsen benim gözlerimden kalp çıktı :D


   Kitaplarla başlayalım;                                                                               

1.Frambuazlı Hayat- Deep Tone
 Ne kadar çok istediğimden bahsetmeme gerek var mı? Bence yok, hepiniz biliyorsunuz. Bu kitap diğerlerinden daha kalın, bu da daha çok deep demek oluyor. (Milyon tane havai fişek)

Doctor Who: Silüet- Justin Richards
Bir Whovian olarak gelişini 5-10 gözle beklediğim bir kitaptı. Şu sıralar çok söylediğim gibi, Marslı bitince, önce Derin Mavi'yi sonra da bunu okumayı planlıyorum. 

Koku- Patrick Süskind
Açıkçası bu benim seçtiğim bir kitap değildi. Edebiyat öğretmenimizin önerisiyle aldım. Sömestrda bitireceğim bu kitabı da. 

Kağıt Ev- Carlos María Domínguez
Arka kapak yazısı çok cezbedici. Fiyatıda baya uygunda at sepete kızım dedim n'olacak. Şaka kısmını geçelim de konusu gerçekten ilgimi çekti. Ufacık bir kitap zaten. O da merakla okuyacaklarım arasında. 

Zaman Makinesi- HG Wells
Demek içinde zaman makinesi olan ilk kitaplardan birisin. Hımm. Doğru sepetime gidiyorsun. 

Küçük Prens-Zefir'in Orgu(Uyarlayan: Katherine Quenot, Çeviren: Işık Ergüden)
Bu kardeşimin benle pek alakası yok ama onu da okuyacağım, rüzgar falan çalınıyor, ilginç.



    Her şeyi geçtim, baykuşlu defteri görüyor musunuz? İşte o defteri ve diğer kahverengi olan defteri görünce gözlerimden kalpler fışkırdı. (Defter hastası olduğunu nasıl da belli etti.) Her türlü kırtasiye ürününe manyaklık derecesinde bağlı olduğumu kim söyledi? Oradan biri bak duydum! Yok öyle şey canıııım olur mu hiç :D


   Neyse ayrıca bir sürü güzel ayracım ve bir adet kahvem oldu. 

   Şimdi bu yazıyı yayınlayacağım, GGO Futbol'u (Minika Go'da veriliyor, çok güzel çizgi film (aslında bence anime o, internette araştırdım ama düzenli olarak bölümlerini falan bulamadım, yanlış bilgilendirme olmasın şimdi çizgi film diyelim ama bence anime) dünkü bölüm çok heyecanlı bir yerde bitti. O maçı almamız lazım! Bastır Barefoot!) izleyeceğim, sonra gider Marslı'yı okurum, ondan sonra ya paragraf çözüp, kimya çalışmam gerekiyor ya da tam tersi daha sırasına karar veremedim.

   Şu an yazıyı nasıl kapayacağımı bulamadım. Uzatmıyorum. Görüşürüz! 





11 yorum:

  1. Çok güzel kitaplar almışsın, Deep'inkini ben de almak istiyorum :D Baykuşlu deftere de bayıldım ayrıca :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim ^_^ En kısa zamanda alırsın inşallah :D
      Dimi ya o deftere kalp kalp kalp :DD

      Sil
  2. son yazıma bai baksaaaanaa gelicam yine :)

    YanıtlaSil
  3. Doctor Who: Silüet- Justin Richards... Hemen alacağım :)

    YanıtlaSil
  4. defter veriyolar ha. babilin ayraçları çok hoş ama demek defter de var ben de ordan mı yapsam alışveriş. GGO Futbol güzel mi ya bakayım. ben de FMA Brotherhood-Metal simyacı kardeşlik izliyom çok sevdim. kimya kolay gelsiiin :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fullmetal Alchemist: Brotherhood'a baktım şimdi, baya bölümü varmış ya. Ama konusu baya ilgimi çekti. Bu akşam başlarım izlemeye :DD

      Sil
  5. Mim için çok teşekkürler! En yakın zamanda yapacağım :DD

    YanıtlaSil

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...