23 Eylül 2015 Çarşamba

Yaz Okuma Şenliği | Bitiş





    Merhabalar :)  Yaz Okuma Şenliği bitti. Bakalım ben neler yapmışım. Bence herkes tahmin ediyor ama neyse. Buyurunuz listeme :D

1. Kategori (10 puan): Kısaltılmış hali (versiyonu) çocuk kitabı olarak da yayınlanmış bir kitap (Çocuk versiyonu değil tabii okuyacağınız).
Çocuk Kalbi- Edmondo De Amicis /Yalçın Yayınları/ 292 Sayfa

2. Kategori (10 puan): Bir çizgi roman veya foto roman.
 Vampire Knight-Matsuri Hino/ Akılçelen Kitaplar/ 208 Sayfa

3. Kategori (10 puan): 600 sayfadan uzun bir kitap.
 Camlar Şehri/ Cassandra Clare/ Artemis Yayınları/ 612 Sayfa

12 Eylül 2015 Cumartesi

"Proje: Ölümcül Virüs: Tess Gerritsen" Kitap Yorumu





Kitap Adı: Proje: Ölümcül Virüs
Özgün Adı: Whistleblower
Kitap Yazarı: Tess Gerritsen
Çevirmen Adı: Özlem Gültekin
Sayfa Sayısı: 335
Yayınevi: Martı Yayınları


Arka Kapak


Yağmurlu bir gecede yakın arkadaşıyla buluşmak üzere yola çıkan Cathy'nin yaşamı, aniden hayatına giren Victor ile tamamen değişir. Arabasıyla çarptığı adam, önemli bir biyokimyagerdir ve insanlığı tehdit eden tehlikeli bir bilgiye sahiptir.

Bir kaza sonucunda yolları kesişen bu ikiliyi çetin bir kaçış ve kovalamaca beklemektedir, çünkü onlar derin bir devletin acımasız hedefine ulaşmasındaki en büyük engeldir... Caty ve Victor'u zor zamanlar beklemektedir.

6 Eylül 2015 Pazar

"Camlar Şehri-Cassandra Clare" Kitap Yorumu





Kitap Adı: Camlar Şehri (Ölümcül Oyuncaklar #3)
Özgün Adı: City of Glass
Kitap Yazarı: Cassandra Clare
Çevirmen Adı: Selim Yeniçeri
Sayfa Sayısı: 612
Yayınevi: Artemis Yayıncılık


Arka Kapak

Vampirler, kurtadamlar, periler ve gerçek aşk. Solugunuzu kesecek bir gerilim ve heyecan. "Ölümcül Oyuncaklar"da aksiyon tam gaz!

Clary, annesinin ölümüne sebep olan iksirin peşindeydi ve ona ulaşmak için de bir an önce Camlar Şehri'ne gitmesi gerekiyordu. Kendisini sağlam bir ölüm kalım savaşının içinde bulmasıysa an meselesiydi. Kurtadamlar, vampirler ve periler, ortalığı birbirine katmak için Camlar Şehri'nde biraraya gelmişti. Clary'nin tek bir kozu vardı. Sahip olduğu güçler! Fakat bu aynı zamanda büyük bir risk ve sorumluluk demekti. Çünkü ya herkesi kurtaracak ya da her şeyi yok edecekti. 

Clary'nin yolculuğunda ona ihanet ve onur eşlik etti. 
Kah kazandı, kah kaybetti. 
Olsun! 
Camlar Şehri için değerdi! 

2 Eylül 2015 Çarşamba

Ay Sonu-Ağustos 2015



Bu seferki 'Ay Sonu' daha çok kişisel oldu. Yine bir liste var tabi ama diyorum ya o tüm yazılar kişisel. Haberiniz olsun yani :D
   Merhabalar efenim :) Nasılsınız? Ben mi? Tembelim. Yeminlen ya. Koala gibiyim resmen. Tüm gün yastığıma yapışıyorum. Neyse ki şu sıralar bu huyumu kırabildim ve erken kalkıyorummm! :D Şimdi size şok bir haber vereceğim. Ama duymamışsınız gibi yapacaksınız. Bu okunduğu an unutulup gidecek. Söz mü? O zaman söylüyorum. Hazır mısınız? Poff. Bu ay iki kitap okudum. Şimdi unutun. Teşekkürler. 

  Resmen utanç kaynağıyım yaa :/ Ders çalışmayı da bıraktım. Bahanem yok bu sefer. Tamamen paşa keyfim yüzünden. Bir geometriyi bırakmadım, o da antremanlarla geometri çözüyorum ve baya eğlenceli geliyor o da ondan. 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...